Snart är det jul...

Nu va det längesen sist, men det har bara varit sååå fullt upp hela tiden :)
Jag går mest och längtar tills jul, det är så underbart mysigt med jul. Synd bara att julstämningen dämpats pga att det varit plusgrader i flera dagar nu :( Det va så otroligt vackert innan med all snö ute. Men det är några dagar kvar, man kan ju hoppas att det kommer lite mer snö så det inte bara ser ut som en isbana ute.

Har varit ute och plumsat mkt i djupsnö med Shakir på slutet och det är såååå underbart, men som sagt det har ju varit lite svårt nu de senaste dagarna. Red uppför en lååång backe med honom för ett tag sen och det finns faktiskt en stoppknapp på honom ;) Han har varit så fruktansvärt pigg på slutet så jag släppte honom i full galopp uppför och tillslut så saktade han av självmant :)

Om en stund ska Anna och Dalton komma hit så ska vi ta en långprommenad tillsammans, känns som om det va evigheter sen sist. Dalton har ju haft ont i ryggen så han har bara fått koppelpromenader till nu så jag kan tänka mig att det kommer att bli full fart på han och Diezel. Dom brukar som sakna varandra ganska mkt när det blir långt mellan gångerna...

Till sist en liten julhälsning...


RSS 2.0